constructoritza

1. PROIECT NOU – MENIUL PROPRIETAR

1.1 De ce sa postez un proiect pe platforma?

Avem certitudinea crearii unei platforme prietenoase care te va ajuta sa salvezi timp, sa faci economii, alegandu-i pe cei mai Meseriasi dintre Meseriasi iar lucrarile realizate sa fie de cea mai buna calitate. Deasemeni poti folosi platforma pentru a intelege piata constructiilor si dupa, sa decizi daca vei merge mai departe sau nu cu proiectele tale.

1.2 Ce taxe sunt percepute de portal?

Totul este GRATUIT. Desigur, in viitor vom extinde platforma sa poti plati direct Meseriasul cu tipul de moneda existent sau cu moneda virtuala. Paypal sau alte platforme de plata vor fi deasemeni integrate daca exista cerere.

1.3 Ce sa completez la descriere?

Este foarte important sa dai cat mai multe detalii despre proiectul tau, sa incarci poze, schite, desene de mana, masuratori, descrieri de matriale folosite etc. Bazandu-se pe detaliile oferite,  Meseriasii vor licita un pret cat mai corect. Este important sa precizezi durata de realizare a proiectului deoarece acest amanunt influenteaza in mod determinant pretul final. Nu uita sa ceri Meseriasului si un discount.

1.4 De ce sa dau un feed-back pentru un Meserias sau Manager de Meserias?

In acest fel tu vei ajuta ceilalti utilizatori sa decida pe viitor cu cine vor lucra pentru proiectele lor. In plus, odata ce ai inceput un proiect cu un Meserias, acesta va fi constient ca o recomandare negativa il poate costa proiecte viitoare, asa ca va face tot posibilul ca tu sa fii multumit.

1.5 Sunt datele mele pesonale in siguranta?

Da, si iti recomandam sa folosesti doar o casuta de e-mail iar pentru adresa, este suficient sa indici localitatea. Nu avem nevoie de numarul tau de telefon deoarece proiectul tau va putea fi dezvoltat folosind numai functiile de baza ale portalului. Dupa ce ai selectat Meseriasul, ii poti cere numarul de telefon sau alte modalitati de communicare printr-un mesaj.

Hai si incearca.

Film de prezentare : Constructorul meu _Proprietar

2. MESERIAS

2.1 De ce sa ma inscriu pe portal?

Am creat acest portal ca tu sa ai sansa sa lucrezi in plus si sa nu te bazezi numai pe recomandarile cunostintelor, cunostintelor si asa mai departe. Deasemeni poti licita orice fel de lucrare daca crezi ca ai cunostintele si indemanarea necesara pentru a o duce la bun sfarsit. Ai grija insa la feedback -urile primite din partea Proprietarilor.

2.2 Este vreo diferenta intre un Meserias si  o persoana juridica?

Un Meserias poate sa fie o persoana fizica sau juridica. Depinde de numele de utilizator ales.

2.3 Va percepe portalul vreo taxa sau comision pe proiectele realizate?

Nu, totul este GRATUIT. Desigur, in viitor vom extinde platforma sa poti fi plati direct cu tipul de moneda existent sau cu moneda virtuala. Paypal sau alte platforme de plata vor fi deasemeni integrate daca exista cerere.

2.4 Vor fi datele mele personale  folosite de catre institutiile statului autorizate in contracararea evaziunii  fiscale?

Nu, datele tale nu pot fi folosite si nici bazele de date rezultate. Va recomandam sa respectati legile fiscale in vigoare.

3. MANAGER DE MESERIASI

3.1 Ce este un Manager de Meseriasi?

Este o specie noua desigur 🙂 . Va urma…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.